top of page
Yazarın fotoğrafıBOŞANMA AVUKATI

İSTANBUL BOŞANMA AVUKATI TAVSİYELERİ ( "ESENYURT BOŞANMA AVUKATI " , "ESENYURT AVUKAT" )


Esenyurt Avukat
Esenyurt Boşanma Avukatı



Esenyurt Avukat olarak on yıla yakın hukuki tecrübemiz ile tüm hukuki uyuşmazlıklar konusunda müvekkillerimize hukuki destek ve danışmanlık sunuyoruz. Ayrıca, Esenyurt Boşanma Avukatı olarak aile hukukundan kaynaklı çekişmeli boşanma dava larında ve anlaşmalı boşanma dava larında müvekkillerimize detaylı destek ve hizmet sunuyoruz. Esenyurt Meydan ' da bulunan Esenyurt Hukuk Bürosunu ziyaret etmeyi unutmayın!



Boşanma avukatı genellikle boşanma davaları ve aile hukukuna ilişkin davalarda görev alırlar. Türkiye’de her gün pek çok vatandaş farklı boşanma sebeplerini gerekçe göstererek boşanma davası açmaktadır. Çiftler arasında psikolojik ve fiziksel şiddetin arttığı günümüzde uzman boşanma avukatı ile boşanma davasının takibi büyük önem arzetmektedir. Boşanma avukatı, tüm boşanma sürecini takibini yapacak ve müvekkilinin davayı kazanmasını sağlayacaktır. Boşanma avukatı tercih ederken seçilecek bölge konusunda dikkat edilmesi gereken husus, davanın açıldığı bölgeden avukat tercihi olacaktır. Örneğin Esenyurt ta açılan bir boşanma davasında Esenyurt boşanma avukatı tercih edilmelidir.


Boşanma Davası İçin Avukat Şart Mıdır?


Boşanma davalarının takibini vatandaş kendisi yapabilir. Ancak boşanma davalarının vatandaş tarafından takip edilmesi, zor ve engebeli bir süreçtir. Boşanma davaları, hem yazılı hem de sözlü yargılamanın her ikisinin de mevcut olduğu hukuk davalarıdır. Bu sebeple boşanma davası takibinde hem süreler hem de mahkemeye sunulacak boşanma dilekçesi, boşanma sebepleri dahi davanın seyrini değiştirebilecek olgulardır.


Bu süreçte vatandaşların boşanma davasını kendilerinin takip etmesi her açıdan zor olacağından tavsiye edilen boşanma avukatları aracılığı ile davanın takip edilmesi her bakımdan faydalı olacaktır. Bu sebeple boşanma davası için "ESENYURT BOŞANMA AVUKATI " , "ESENYURT AVUKAT" tutmak gereklidir.


Boşanma Sebepleri Neler Olabilir?




En İyi Boşanma Avukatı Mı Tercih Edilmelidir?


En iyi boşanma avukatı, boşanma davasının takibi ve müvekkillerin yönlendirilmesi bakımından boşanma davalarında uzman avukat olarak nitelendirilir. Ancak bazı web sayfalarında “en iyi boşanma avukatı”, “İstanbul en iyi boşanma avukatı”, “İstanbul Avrupa yakası en iyi boşanma avukatı” şeklinde yazılar ile karşılaşmaktayız. Bu tarz yazılara itibar edilmemeli, boşanma davasında uzman bir avukat tercih edilmelidir.


Boşanma Avukatı Nasıl Bulunur?


Boşanma avukatı, boşanma davası açacak kişinin ikametinin bulunduğu bölgeye göre araştırılmalıdır. Örneğin; Esenyurt ta ikamet eden bir vatandaş, “Esenyurt boşanma avukatları” olarak araştırma yapacak ve Esenyurt boşanma avukatı tavsiyelerini göz önünde bulunduracaktır.


Tek Celsede Boşanmak Mümkün Müdür?


Boşanma davalarında süre, dava türüne göre değişebilmektedir. Anlaşmalı boşanma davaları ile tek celsede boşanma gerçekleşir iken diğer boşanma davalarında, dava uzamaktadır. Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasına dayalı çekişmeli boşanma davalarının tek celsede bitmesi mümkün değildir. Bu davalarda uyulması zorunlu olan kanuni süreler bulunmaktadır.


Boşanma Davası Nasıl Açılır?


Boşanma davaları, avukat eşliğinde yada avukatsız olarak takip edilebilir. Boşanma davaları uzman boşanma avukatı ile takip edildiği takdirde, dava takibi ve tüm işlemler avukat tarafından yapılacaktır. Boşanma davasını açan kimse, avukatına vekaletname verecek, gerekli masraf ve avukat vekalet ücreti ödeyecek, boşanma avukatı detaylı olarak müvekkilini dinledikten sonra detaylı bir boşanma dilekçesi ile boşanma davası açacaktır.


Avukatsız olarak takip edilen boşanma davalarında; öncelikle dava dilekçesi hazırlanacak, dava dilekçesine ek olarak deliller de eklenecek ve boşanma davası harcı, mahkeme veznesine yatırıldıktan sonra boşanma davası açılmış olacaktır.


Boşanma Vekaleti İçin Gerekenler Nelerdir?


Boşanma davası için avukata verilecek vekaletname, diğer vekaletname türlerinden farklı olarak resimlidir. Boşanma vekaleti için gerekenler; nüfus cüzdanı yada pasaport, 2 adet vesikalık fotoğraftır. Ayrıca noter huzurunda düzenlenecek vekaletname için harç ve masraf da yatırılmaktadır.


#esenyurtavukat , #esenyurtavukatbüroları , #esenyurtavukatları , #esenyurtavukatnumarası" , #esenyurtavukatarzu , #esenyurtavukatlıkbüroları, #esenyurtavukattelefonnumarası , #esenyurtavukatofisleri , #esenyurtboşanmaavukatı , #istanbulesenyurtavukat , #esenyurtavukatbüroları , #esenyurthukukbüroları, #esenyurthukukbürosu, #esenyurthukukbürosuişilanları , #esenyurtavukatlıkbürosu , #esenyurthukukbürosuisilanları , #esenyurthukukbürosuiletişim, #esenyurthukukbürosutelefon , #istanbulboşanmaavukatı , #istanbulboşanmaavukatıücretleri , #istanbulboşanmaavukatıtavsiye , #istanbulboşanmaavukatları , #istanbulboşanmadavasıücreti , #istanbulboşanmaoranları , #istanbulboşanmaavukatlarılistesİ , #istanbulboşanmaavukat , #istanbulboşanma , #istanbulboşanmaavukatıankaraücretleri , #kozahukukbürosu , #kozadanışmanlıboşanma , #boşanmadilekçesi , #boşanmadavası, #boşanmaavukatı , #boşanmadavasınasılaçılır , #boşanmaprotokolü , #boşanmasebepleri , #boşanmadavasıücreti , #boşanmasüreci , #boşanmdavasınekadarsürer" , #boşanmadilekçesinasılyazılır#esenyurt#esenyurtmeydan#esenyurtavukat#esenyurtboşanmaavukati#esenyurtboşanmaavukatı#esenyurtbosanmaavukati#esenyurthukukbüroları#esenyurthukukbürosu#esenyurthukukburoları#esenyurtavukatnumaraları#esenyurtavukatbüroları#esenyurtavukatbul#avukatesenyurt#esenyurtanlşamalıbosanmaavukati#esenyurtavukatarzu#boşanmaavukatı#istanbulboşanmaavukati

Comments


  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • TikTok
bottom of page